Golden Valley High School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Header Seal Header Seal

Rally Schedule

What
Rally Schedule
When
10/26/2018
Where
Main Gym


Collaboration Time

7:50 -8:50

50 minutes

Period 1

8:55 – 9:35

40 minutes

Period 2

9:40 – 10:15

35 minutes

Period 3

10:20 – 10:58

38 minutes

Rally 2

10:58 – 11:33

35 minutes

Brunch

11:25 - 11:40

15 minutes

Period 4

11:45 -12:20

35 minutes

Period 5

12:25 -1:00

35 minutes

Lunch

1:00 -1:40

40 minutes

Period 6

1:45 - 2:20

35 minutes

Period 7

2:25 – 3:00

35 minutes

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event